Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

A POMS Cloud Ltd. marketing robotokat fejleszt, a robotok automatizálják a marketing folyamatokat, időt és pénzt takarítanak meg, miközben növelik a hatékonyságot és a munka élvezetét.

 

A POMS a marketing négy fő területét automatizálja:

 

ikon 13 jelentéskészítés
ikon 09 kampánykezelés
ikon 15 perszonalizált reklámgenerálás
ikon 16 piackutatás

 

Modulok

modulok 17

 

Perszonalizált reklámbanner generátor

ikon 19

ikon 15

A POMS reklámgenerátor elkészíti az összes személyre szabott kreatív anyagot. A reklám zavaró, ha nem releváns a tartalma. Nem elég jól célozni. Nem elég a jó remarketing lista.
Az igazán személyre szabott reklám, akár termékek ezreiből, üzenetek százaiból készül.
A legtöbb konverziót a fogyasztó számára legrelevánsabb kreatív fogja hozni, az aktuális adatokkal, megfelelő méretben. A rendszer képes lekövetni a változásokat (ár, készlet, leírás), API kapcsolatot biztosít a média felé, mindezt automatizáltan.

 

Perszonalizált videoreklám generátor

ikon 18ikon 20

Minden fogyasztó számára más a motiváció, ami miatt egy brand mellett dönt. A POMS reklámgenerátor elkészíti azt a reklámspotot, amelyet a fogyasztó legszívesebben megnéz. A személyre szabott videó szerkezetében azonos, de tartalmában eltér. A variálható elemek: Feliratok, Vágóképek, Termékek, Zene, Narrátor, Nyelv, URL, Hangulat, stb. A reklámok TV, Facebook és Youtube kompatibilisek. Ebben az esetben is lehetőség van a változáskövetésre.

 

Perszonalizált weboldal generátor

 

Dinamikus, adatvezérelt weboldallal minden marketing tartalmat személyre szabhatunk. A POMS generátor elkészíti a teljes webes érkeztető felületet, vagy egy részét. A generált weboldal minden eleme mérhető, optimalizálható. Egységes arculat mellett eltérő tartalom: KÉP, VIDEÓ, FELIRAT integráció adatvezérelten. Harmadik oldali adatok is illeszthetők a rendszerhez. A weboldal minden esetben reszponzív marad.

 

  

Kapcsolat

MediaSales Médiaügynökség
1134 Budapest, Angyalföldi út 5. A. ép. 
+36 70 318 1833
hello@mediasales.hu

 

unnamed

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.