Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 xella  5a1ac684f65d84088faf1350 elmu   bud
 jabil  epson  polus  adrenalin
 szie  sziget  volt  P
 csepel  billerbeck  logo  pezs
 arkad  Untitled 1  lego  westend
 ujhazcentrum  nusz  mao  metro
 cba  digi  l  duna
 cba  digi  l  duna

 

POMS fejlesztéssel megvalósult kampányok

Nissan (2019)

ikon 11

Egyszerre biztosít magának jelenlétet az esemény szponzora és ajándékozza meg a résztvevőket egy élményvideóval a szervező. A pálya mentén felállított kamerák képét felhasználva személyre szabott emlékvideót kapott minden résztvevő.
Megoldásunkkal olyan élményt adtunk az érdeklődőknek, ami a konferencia után eljutott további 56 országba. Egy gyors regisztráció, egy autó, egy háttér és egy videó elég ahhoz, hogy egy személyre szabott futurisztikus videót készítsünk el a márka szerelmeseinek. A konferencián 451 regisztráció után 360 perszonalizált videót készítettünk. A videókat az eseményen részt vevőkön kívül további 1 520 fő látta. Az egyedi megoldás ötször magasabb elérést hozott a Nissan számára.

Telekom Vivicitta

ikon 11

Egyedülálló fejlesztés mellé állt a Magyar Telekom és a Budapest Sportiroda (BSI) a 33. Telekom Vivicittá Városvédő futáson. Az eseményt támogató vállalat és a BSI az összes induló futónak személyre szabott meglepetés videót készített, amelyben minden futó saját magát láthatta viszont, a verseny közben.
A személyre szabott videót egyedileg kapták meg az érintettek a futásukat követően, a verseny-regisztrációnál megadott e-mail címükre. A Magyarországon egyedülálló technológiát az MEC Hungary Kft. (MEC) ötlete alapján az Umbrella Kreatív Műhely, a Poms Cloud ltd. és az MEC munkatársai szoros csapatmunkában együtt dolgozták ki. Összesen több mint 17 ezer videó készült el, méghozzá úgy, hogy az egyedi fejlesztésű rendszernek egyidőben akár több száz videót kell összeraknia.
2018-ban a POMS rendszerünkkel a futóvideó az év alkotása lett, elnyerve ezzel a Hipnózis 2018 fődíját! A Festival of Media Global Awards nemzetközi verseny „Best use of Technology” kategóriában projektünk aranyat nyert!

 

  

Kapcsolat

MediaSales Médiaügynökség
1134 Budapest, Angyalföldi út 5. A. ép. 
+36 70 318 1833
hello@mediasales.hu

 

unnamed

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.